HOME | CONTACT | ADRES & ROUTE | FAQ | SITEMAP
       

EXPERTISE
PARTNERS
HISTORIE
 
  CONTACT GEGEVENS
STRATEL SUPPORT
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 458 40 12Over Ons

Stratel Support is een hoogwaardig consultancy en implementatie bureau dat gericht is op het brede terrein van klantenservice en een visie heeft op de wijze waarop men op dat terrein succesvol kant zijn. Deze visie is gestoeld op vier pijlers: mens, cultuur, processen en systemen.
 
Binnen Stratel Support wordt klantenservice dan ook integraal benaderd. Die integrale benadering is in onze ogen de enige manier waarop de keten effectief en efficiënt versterkt kan worden.
 
Wij analyseren eerst wat nodig is alvorens (een deel van) de oplossing te bieden, namelijk daar waar de balans die het succes bepaalt, in evenwicht kan worden gebracht. Wij richten ons niet alleen op callcenter systematiek maar juist ook op de gehele klantenservice organisatie. Wij verbeteren meetbaar: kwalitatief, financieel of beide. Hoe? Door met praktische oplossingen te komen en deze desgewenst ook te implementeren, waarbij we ons bij voorkeur laten afrekenen op resultaat.

De kernwaarden binnen Stratel Support zijn:
Deskundig, Betrokken, Integer, Flexibel.  MISSIE
Stratel Support ziet het als haar missie om organisaties te ondersteunen in verbeterproces- sen en speciaal die processen waarin service een belangrijke rol speelt, een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige inhoud te geven die waarde toevoegt aan het uiteindelijk resultaat van de organisatie.

  GERELATEERDE LINKS

      »   Expertise
  » Onze partners
  »  Historie
  
| Disclaimer