HOME | CONTACT | ADRES & ROUTE | FAQ | SITEMAP
       

 
  CONTACT GEGEVENS
STRATEL SUPPORT
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 458 40 12FAQ

Het antwoord is dat beide niet scherp van elkaar zijn te scheiden. Wij adviseren maar nemen ook interim management opdrachten aan, ook als wij niet in het adviestraject betrokken zijn. Wij willen onszelf echter wel eerst overtuigen of het advies of de organisatie zich beweegt in een richting waar we achter kunnen staan. Wij zijn een bureau dat zich richt op verbetercultuur. Als een organisatie een harde afrekencultuur hanteert zijn wij minder op onze plaats. Wij zijn echter geen “softies”. Als mensen kwaadwillend zijn of nadrukkelijk niet willen verbeteren dan zullen we daar onze akties op afstemmen.
Stratel-Support ziet “customer service” of ”klantenservice” als een mix van activiteiten die tot doel hebben om bij te dragen aan een positieve reputatie bij de klant door op een klantgerichte wijze om te gaan met klachten, vragen, informatieverstrekking, aannemen van storingen, orders, reserveringen, etc.
Stratel-Support richt zich op adviseren, implementeren en operationaliseren. Met een pragmatische insteek zorgen wij vooral voor praktische, werkende oplossingen die passen bij de bedrijfsdoelstellingen en zijn graag bereid die ook te implementeren en operationeel te begeleiden.
Stratel-Support heeft een duidelijke doelstelling: waarde toevoegen aan de organisatie van de opdrachtgever. Samen bepalen we wat een verbetering in waarde betekent. Samen bepalen we in hoeverre Stratel-Support een deel van die waarde toekomt als we erin slagen die toegevoegde waarde te bereiken. Van “no cure no pay” tot "no cure less pay” is bij Stratel-Support bespreekbaar. Echter u mag ons niet kwalijk nemen dat wij ons indekken tegen misbruik.
Dat is nooit op voorhand te zeggen. Wij zullen daarvoor eerst een analyse moeten uitvoeren om achter de werkelijke oorzaken te komen. Als de oorzaken liggen in het feit dat het personeelsbestand uit studenten bestaat die telkens andere roosters krijgen dan is dat lastiger dan wanneer de oorzaak ligt in de arbeidsomstandigheden.
Ook voor kleine organisaties kan Stratel-Support soms iets betekenen. Meestal blijft het dan bij advisering en coaching van het management.


| Disclaimer